Fönstermarkiser

NOVA GRAND BARONESS

Den rymliga kassettlådan skyddar markisduken från smuts och väta för maximal livslängd. Passar för medelstora och större fönster på både villor och kontor. Markisen går att seriekoppla, som med motordrift gör den lämplig för större objekt. Tillbehör som nischkonsoller gör installationen enkel även på betong eller tegelhus

Läs mer

GRAND WIENNA

Effektivt solskydd för större fönsterpartier på industrier, offentliga byggnader, affärer, villor och liknande. Tillverkas i kraftigt utförande och är avsedd för bredder över 3,5 m. Kan lätt seriekopplas till större anläggningar. Idealisk för långa balkonger. Monteras på vägg eller i tak och kan kompletteras med skyddstak. Grand Wienna manövreras manuellt med vev eller med motor.

Läs mer

WIENNA

Enkel fönstermarkis som manövreras inifrån eller utifrån med band. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 4 meters bredd och balkonger.
Balkongmarkisen är en vanlig Wienna monterad på stolpar – balkongben – som spänns fast mellan golv och tak strax innanför balkongens framkant, vilket ger en fristående markis som inte är fast monterad i byggnaden.

Läs mer

Manövrering: Band utifrån eller inifrån.

Tillbehör: Balkongben med spännbeslag, Sidobeslag för montering av armar på balkongväggar, Banduppsamlare, Linvev (används även till band).

MILJÖINFORMATION: Markisen är återvinningsbar med undantag för markisdduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök.

NOVA BARONESS

Kassettlådan skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Nova Baroness manövreras inifrån eller utifrån med band eller motor. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 3,2 meters bredd. Tillbehör som nischkonsoler är justerbara i djupled och sidoförskjutning av bandreglaget underlättar vid montage på fönsterkarm och invändigt reglage vid stenfasader och liknande.

Läs mer

Fönstermarkiser Nacka, Djurö, Runmarö & Malmakvarn med omnejd

Befinner du dig i Nacka, Djurö, Runmarö, Malmakvarn eller någon annanstans runt Stockholm och är intresserad av fönstermarkiser? Då är vi det självklara valet! Vi erbjuder ett kvalitetsutbud av fönstermarkiser för både privatpersoner och företag, här finns något för alla!